Jobmatch blaast zijn eerste kaarsje uit

NIEUWS

De tijd vliegt snel. Een open deur misschien, maar toch. Hoewel de omschakeling van Bik Interim naar Jobmatch gisteren leek, staan we toch al een jaar verder. En in dat jaar is enorm veel gebeurd. We openden nieuwe kantoren, verwelkomden heel wat nieuwe medewerkers en slaagden erin Jobmatch tot een stevig merk uit te bouwen. Resultaat: Jobmatch is één van de snelste groeiers op de markt van uitzendarbeid in ons land. En dat is opmerkelijk, gezien onze prille leeftijd.

Uiteraard moesten we niet van 0 beginnen. Jobmatch is gebouwd op de fundamenten van Bik Interim, een pionier op de Belgische uitzendmarkt. En met onze nieuwe merknaam legden we nog meer de klemtoon op onze sterktes: het matchen van kandidaten en bedrijven. Lokale verankering is daarbij heel belangrijk en die is in deze beginperiode alleen maar sterker geworden. Op termijn wil Jobmatch met 40 kantoren heel België bestrijken.

Een ambitieus plan, maar ééntje dat we realistisch zien met de steun van velen. We willen bij deze eerste verjaardag daarom alvast onze klanten, bedrijven, medewerkers en uitzendkrachten bedanken die deze eerste verjaardag tot een echt succes maken.  

Zit je met vragen? Of kom je graag eens op gesprek?
Dan is er altijd een Jobmatch-kantoor in je buurt.
Zoek het dichtstbijzijnde kantoor