Jobmatch opent 4 nieuwe kantoren!

NIEUWS

Jobmatch opent nieuwe kantoren in Hasselt, Namen en Louvain-la-Neuve

Het gaat snel voor Jobmatch. Nog maar net is het bedrijf van naam veranderd (vroeger Bik Interim) of het opent het alweer nieuwe kantoren in België. Ditmaal gaat het om vier kantoren in Namen, Louvain-la-Neuve en Hasselt. “De keuze voor die steden is niet toevallig. We haken in op een dynamiek die al bestaat voor bepaalde sectoren”, vertelt Benoit Maerten, CEO van Jobmatch. 

Snelle groeier op de interimmarkt

Jobmatch is één van de snelste groeiers op de markt van uitzendarbeid in ons land. En dat is opmerkelijk. Zeker als je weet dat het bedrijf nog maar twee jaar geleden van naam en strategie veranderde. Waar de gemiddelde groei in de sector op 8% ligt, realiseerde Jobmatch een groei van 20%. En dat heeft zo zijn redenen. “Uiteraard moesten we met Jobmatch niet van 0 starten. Jobmatch is gebouwd op de fundamenten van Bik Interim, één van de Belgische pioniers op de uitzendmarkt. Met onze nieuwe merknaam leggen we nog meer de klemtoon op onze sterktes: het matchen van kandidaten en bedrijven”, vertelt Benoit Maerten (CEO van Jobmatch). “En daarbij is lokale verankering heel belangrijk. Op termijn willen we met een 30 à 40 kantoren heel België bestrijken. De opening van deze nieuwe kantoren past in onze “olievlek”-strategie om langzaamaan in heel België aanwezig te zijn.”

Aangepaste dienstverlening

Maar de opening van de nieuwe kantoren kadert ook binnen een bredere strategie. Naast algemene uitzendarbeid, legt Jobmatch ook de focus op niches die een aangepaste dienstverlening/specifieke aanpak vragen. Hilde De Bont (COO van Jobmatch): “We vestigden reeds kantoren met de focus op Medical & Care, Security en Sales. We doen dat heel plaatsgericht. In Hasselt bv. zal ons nieuw kantoor zich vooral op sales-profielen focussen. In Louvain-la-Neuve met veiligheidsprofielen. Telkens haken we daarbij in op een lokale dynamiek.” Dat die aanpak werkt, blijkt uit de kantoren die maandag openen. “En in de toekomst plannen we nog verder uit te breiden. Voor dit jaar zitten nog enkele nieuwe kantoren in de pipeline. Voorlopig staat de teller dus op 16 interimkantoren”, besluit Benoit. 

Zit je met vragen? Of kom je graag eens op gesprek?
Dan is er altijd een Jobmatch-kantoor in je buurt.
Zoek het dichtstbijzijnde kantoor