BIK Interim wordt jobmatch

NIEUWS

“We willen onze kantoren overal in België vestigen”
 

BIK Interim startte in 1978 met kantoren in België en was daarmee één van de pioniers. De groep was tot voor kort in handen van de Amerikaanse groep Temco, die werd overgenomen door de Franse groep Atalian. Daarop  verwierf het huidige management van BIK Interim de aandelen en besliste om verder te gaan onder de naam jobmatch.

“Uiteraard is heel de operatie meer dan alleen een naamsverandering. Het tekent ook onze ambities voor de toekomst”, vertellen Benoit Maerten en Hilde De Bont, CEO en COO van jobmatch. “BIK Interim was een mooi verhaal, maar met de nieuwe naam reiken onze ambities verder. De groei van ons kantorennetwerk en de verbreding van ons aanbod aan HR-diensten zijn strategische doelen voor de volgende jaren. We willen jobmatch overal in België vestigen en nog meer een match zijn tussen kandidaten en bedrijven.”  

Jobmatch heeft zijn hoofdzetel in Brussel en telt 46 medewerkers. Het bedrijf biedt een breed gamma HR-diensten aan: uitzendarbeid, assessments, werving en selectie, outplacement en payroll services. “Maar de focus zal in het begin wel op de kern van onze dienstverlening liggen: interim. Jobmatch zal zich inzetten om in dit veld nieuwe tools te ontwikkelen die de dienstverlening nog zal versoepelen.”, besluiten Benoit en Hilde

Zit je met vragen? Of kom je graag eens op gesprek?
Dan is er altijd een Jobmatch-kantoor in je buurt.
Zoek het dichtstbijzijnde kantoor